Skip to main content

Kårdeholdene taber imod USA & Romænien - Fleuretdrengene møder Egypten

krdelandsholdet

Herrerkårdelandsholdet vandt lørdag eftermiddag en hård kamp over Brasilien 45 - 43. Danmark var på et tidspunkt bagud 20 - 10 og lidt senere 25 - 17. Men i de tre sidste kampe kom Danmark godt igen og Frederik von der Osten fra HFK sørgede for en stærk afslutning hvor Brasilien endelig måtte se sig slået.
Danmark tabte desværre imod USA 45 -36. Det så egentlig godt ud for Danmark der gik ind til 8. og næstsidste kamp med cifrene 27 - 27. Men desværre havde amerikanerne luret Patrick og det lykkes USA at skabe sig en føring som Danmark aldrig kom sig over.
Dermed er kårdefægterne færdige med dette års VM, og tilbage venter kun det danske fleuretlandsholds på at komme i gang i morgen. Hvor de skal møde Egypten klokken 09:00. Som altid vil du kunne følge resultaterne live på nettet. 

Pigerkårdeholdet tabte desværre en klar kamp imod Romænien. Kampen endte med de klare cifre 45 - 14. De danske piger fortalte at de aldrig rigtig kom ind i kampen og at Romænerne var meget klar og deciplineret fra starten af. Som det ofte sker når danskere taber ved mesterskaber, så viser modstanderen sig senere at have været i storform. Romænien vandt bronze i dag, efter en meget tæt og hård kamp om 3. pladsen mod Frankrig, som sluttede 35 - 28.
På det danske pigelandshold finder du fra Trekantens Julie Bendixen. På herrerholdet fægter Klaus Albert Caning fra Trekanten.

damekrde
Hård kamp om 3. pladsen (foto: FIE)

I morgen skal Alexander Tsoronis og Søren Johansen fra Trekanten fægte sammen med Patrick Jørgensen fra HFK.

LINK - LIVE RESULTATER HERRER KÅRDE HOLD
LINK - LIVE RESULTATER DAME KÅRDE HOLD
LINK - LIVE STREAM 

LINK - LIVE RESULTATER HERRER FLEURET HOLD

Du kan også tage et kig på "Maltes blog", hvor du kan se billeder og læse historier fra VM i Budapest.
LINK - MALTES BLOG 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.