Skip to main content

Fleuretholdet taber til Egypten

Sren_vs_egypten
Søren Johansen fra Trekanten fægter sig her ind på Egyptens forspring

Fleuretdrengene fægtede i morges hold i mod Egypten. Det startede ikke godt for det danske hold, som hurtigt kom bagud 10 - 2. Men i midten af holdkampen fandt de danske fægtere den gode stil frem og fægtede sig helt tilbage igen, og tog endda førringen. Det stabile egyptiske hold kom dog stærkt igen og bryd den danske stime af touche. 
Det danske fleurethold nåede derfor ikke længere end top 32 ved dette års VM. Men drengene fægtede godt sammen, og viste alle at de kan fægte rigtig godt imod et stærkt hold som Egypten. Det skal blive spændene at følge fleuretholdet i fremtiden.
Fleuretholdet bestod af Søren Johansen og Alexander Tsoronis fra Trekanten og Patrick Jørgensen fra HFK.

Fleuretholdet var de sidste danskere i ilden ved dette års VM.. Det var dermed også den sidste opdatering af VM-resultater på trekanten.org, men du kan læse mere på Maltes blog i aften.
Næste år vil både kadet, junior og senior VM være i Bulgarien, hvor mesterskaberne afholdes i henholdsvis Plovdiv og Sofia.

I aften vil du på Eurosport og FIE youtube kanal følge semifinalerne og finalerne på herrer holdfleuret, hvor USA skal møde Frankrig og Italien møder Rusland.
Hvis du er mere til sabel så dyster damerne på holdsabel. 

LINK - LIVE RESULTATER HERRER HOLDFLEURET
LINK - LIVE RESULTATER DAME HOLDSABEL

LINK - LIVE STREAM YOUTUBE
LINK - MALTES BLOG 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.