Skip to main content

Stor weekend for Trekanten-fægtere i England, Serbien og Sverige

jacob
Jacob Brandt Lang og mange andre fægtere gjorde det godt denne weekend på kadet (foto: Karsten Weirup)

Det var en travl weekend for Trekantens kadetter der deltog i to store stævner. Det ene var i Manchester hvor Trekantens fleuretfægtere var i ilden og det andet i Zrenjanin som ligger i Serbien, hvor Augusta Spanger-Ries fægtede kårde. Begge stævner er cadet circuit stævner hvor resultaterne tæller på den europæiske rangliste og giver point til den danske udtagelse til EM og VM 2014.

Flere Trekanten fægtede klarede sig rigtig godt. Mathias Danckwardt sluttede i top 8 ved stævnet i Manchester efter at have slået den meget rutinerede Blumenthals fra Letland, som må regnes for en af Europas stærkeste kadetfægtere for tiden. Kampen blev en 15 - 14 gyser, som fangede hele fægtehallens interesse. Også Martine Spanger-Ries fægtede super godt. Hun kom dog ikke til finalen som sidste år, men sluttede på en flot 8. plads. Martine viste flere gange i løbet af dagen at hun er god form og klar til en lang kadetsæson.

Flere andre Trekanten fægtere klarede sig godt i Manchester. Du kan se reultaterne her.
LINK - RESULTATER MANCHESTER KADET

Augusta Spanger-Ries fægtede samme lørdag ved det store cadet circuit stævne i Zrenjanin, hvor Augusta sluttede som nummer 87.
LINK - RESULTATER ZRENJANIN KADET 

Andre fægtere var også til stævner denne weekend.
Rasmus Wierup fægtede sig til en 3. plads ved Musketörträffen i Karlskrona og Lene Jensen var i Bristol hvor hun blev nummer 2 på veteran damefleuret.
LINK - RESULTATER KARLSKRONA DRENG/PIGE
LINK - RESULTATER BRISTOL VETERAN 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.