Skip to main content

Flotte resultater i Lübeck

Jonas
Jonas Winterberg-Poulsen (til venstre) vandt B-Jugend "dreng/pige" ved stævnet i Lübeck
(foto: Karsten Weirup)

Sieben Türme Turnier som Hanseatischen Fecht-Club Lübeck hver år afholder i september er almindeligvis med stor deltagelse fra klubbens fægtere.

I år var stævnet dog sammenfaldende med b&u stævnet i Rudersdal, og Trekanten havde således kun fem fægtere til start.

Lørdag stillede Casper Persson, Jonas Winterberg-Poulsen og Jacob Brandt Lang til start blandt kadet klassens 52 deltagere. Efter 2 puljerunder og en række udslagningskampe var resultatet en 1. plads til Jacob, 6. plads til Jonas og 22. plads til Casper, flot coachet gennem kampene af turens træner Kolja Dahlin.

Søndag stillede Jonas op i dreng/pige 2001 klassen og fægtede sig stensikkert til en 1. plads blandt 20 fægtere. Jacob prøvede kræfter med seniorerne og blev nr. 11 af 30 deltagere.

Lene Jensen havde samlet en 'tøsebil' til ankomst i Lübeck søndag morgen. I bilen var Josefina Lawton og de to Mahautfægtere Karen og Susie. Damefleuretstævnet havde deltagelse af to kørestolsfægtere, som var med i første runde - både Lene og Josefina klarede skærene i kørestolen og vandt disse kampe. Begge gik videre til top 16, hvor første udslagningsrunde blev vundet solidt. Men... herefter gik det hverken værre eller bedre, end at de mødte hinanden i kvartfinalen - lige som sidste år! Igen i år vandt Josefina, men hendes efterfølgende semifinale blev totalt spoleret af en hårrejsende dommerpræstation. Tøsebilen pakkede derefter sammen, og gjorde sig klar til at køre - og først dér gik det op for os, at Josefina skulle have fægtet om 3. pladsen, så hun erklærede sig tilfreds med 4. pladsen, og slap for endnu en tur i det klamme, våde fægtetøj. Lene tog 5. pladsen med hjem, så Trekanten fik også to gode resultater med hjem på damefleuret.

Alle resultater fra turneringen kan ses her: 
LINK - RESULTATER LÜBECK 2013 


Mvh.

Lene & JesperFægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.