Skip to main content

Super resultat i Grækenland

Florina
Det glade Trekanten-hold i Florina. Fra venstra mod højre: Benjamin Jeiner, Felix Caspersen Mathias Danckwardt, Jacob B. Lang, Sophus Landorph, Maxim Valeur, Malte Trier Mørch og Conrad Kongstad (Foto: Miriam Wilmont)

Trekanten havde en delegation på syv fægtere i Florina. Stævnet er del af det europæiske cadet circuit, som giver point på den europæiske rangliste. Stævnet er også udtagelsesstævne til EM og VM i foråret 2014.
Trekanten-fægterne klardede sig super godt. For første gang nogen sinde, kom to Trekanten-fægtere på medaljepodiet idet både Mathias Danckwardt og Conrad Kongstad begge sluttede på en flot 3. plads og vandt bronze. Faktisk er det første gang at to danske fægtere kommer så langt ved det samme CC stævne.

Det var et super flot resultat for begge fægtere, idet Conrad netop er vendt tilbage efter en længere pause og som nu igen viser storform. En 3. plads er også er godt resultat for Mathias, som kun er 2. års kadet og har dermed et helt år mere på cadet circuit touren. Det er temmelig sjældent Trekanten vinder medaljer ved et CC stævne, så hele to bronzemedaljer må anses som værende en af de bedste resultater Trekanten nogen sinde har fægtet hjem ved et CC stævne.
Udover de to bronzemedaljer klarede flere af Trekantenfægterne sig rigtig godt og kom helt til tops ved dette år Florina-stævne.

Conrad og Mathias skal i ilden igen om to uger i den østriske by Mödling..

LINK - RESULTATER - FLORINA 2013 

LINK - ARTIKEL OM RESULTATERNE I "CPH SPORT" 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.