Skip to main content

Stævneberetning – Mödling 2013

Conrad_fokuseret
En fokuseret Conrad Kongstad (foto: Klaus Danckwardt)

I weekenden den 8. til den 10. november, var der en lille delegation af sted til Cadet Circuit stævnet i Mödling i Østrig.

Almindeligvis er der vist de vanlige 5-7 deltagere med fra klubben, men i år var der ikke helt samme størrelse på gruppen. Desuden var det en weekend med et massivt sammenfald af stævner, så Malte kunne ikke tage med denne gang. En anden coach kunne heller ikke findes, så den endelige løsning blev, at Conrad Kongstad og Mathias Danckwardt drog sydpå med Mathias' far, Klaus.

De to fægtere var til start i den første puljerunde blandt 181 af europas bedste. Conrad kom gennem sin pulje med fire sejre af seks kampe. Mathias måtte nøjes med tre sejre af seks kampe. Den lange ventetid efter puljerne, hvori den næste runde blev fægtet, var næppe så veludnyttet, som hvis vi havde haft træner med. Conrad og Mathias fægtede lidt mod hinanden, og varmede op igen, men en drøftelse af puljekampene og en lektion, havde nok gjort underværker.

Resultatet blev i alt fald, at begge var i 128. Mathias tabte sin kamp hér til en stærkt fægtende ungarer 13/15. Conrad kom godt videre til 64, og herfra til 32, ligeledes ganske sikkert. Så mødte Conrad, Balazs Nagy – Mathias banemand. Desværre gik det igen bedst for ungareren, som besejrede Conrad 15/14. Conrad skulle derefter fægte repechage. Her mødte han en ualmindelig stabil Nikita Vetrov fra Rusland, som slog Conrad 15/4. Det kan nævnes, at de russiske fægtere promenerede rundt med ”National Team” plastret på tøjet, og besatte ni pladser i top 16.

Christian Linnemann fra HFK var ligeledes i Mödling, og kom i top 128.

Efter stævnet spiste den samlede danske delegation på en lokal restaurant, hvor den stod på suppe, wienerschnitzel, gås og dessert.

LINK - RESULTATER MÖDLING 2013


Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.