Skip to main content

Trekantenfægtere ved kæmpestævne i Frankrig

Conrad_cabries_2013
Conrad Kongstad fægter her sin kamp i top 32

8 fægtere fra Trekanten var hele sidste uge på træningslejr hos Trekantens venskabsklub i Cabries. Opholdet sluttede som vanligt med verdens måske største og hårdeste kadetstævne. Gruppen bestod af seks drengfægtere og to pigefægtere: Conrad Kongstad, Mathias Danckwardt, Sophus Landorph, Jacob B. Lang, Maxim Valeur, Benjamin Jeiner, Martine Spanger-Ries og Sol Grum-Schwensen.

Conrad blev den bedste danske fægter på herrersiden og sluttede i top 32 som nummer 23. Martine kæmpede sig til en plads i top 64 og hendes endelig placering blev 44.

Det var et super hårdt stævne med fægtere fra hele verden. Stævnet i Cabries har altid været kendt for at være ekstremt internationalt, men i år fik det i forvejen meget internationale felt besøg af endnu flere nationer. Blandt andet kunne man for første gang møde fægtere fra f.eks. Usbekistan, Brasilien og Algeriet. Det totale antal fægtere var derfor helt oppe på 217 på herrersiden og 182 hos kvinderne.

De fleste Trekantenfægtere var enten meget unge kadetter eller enda bare dreng/pige fægtere. Men de kæmpede alle godt og udviste flere gange at der en gruppe unge fægtere på vej med kæmpe potentiale og talent. De mest rutinerede var Mathias, Conrad og Martine og de fik alle forsvaret der position i toppen af den europæiske rangliste.

LINK - RESULTATER HERRERFLEURET
LINK - RESULTATER DAMEFLEURET 

Du kan læse mere om turen og se en masse billeder fra både fægtelejren og stævnet ved at klikke ind på Maltes blog.
LINK - MALTES BLOG 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.