Skip to main content

Flot fægtning af Trekantens fleuretdrenge ved VM

VM Plovdiv

Trekantens fleuretdrenge Thomas Berg, Kolja Dahlin og Philip Femø fægtede sig i dag til nogle rigtig flotte resultater. Alle tre fægtere havde en lidt nervøs start på dagen, men kom alle videre fra puljen. Thomas og Kolja havde hver tre sejre og Philip to. Det betød at alle skulle fægte i top 128. Her vandt Kolja 15 - 11 over James Brosnan fra Storbritannien og skulle så bagefter møde en af verdens absolut bedste fægtere - Alexander Massialas fra USA. Den tabte Kolja 15 - 9 og sluttede dermed dagen som nummer 53.
Thomas mødte i 128, Tayler Reynolds fra Autstralien, og den vandt han sikkert 15 - 7. Derefter skulle Thomas fægte imod Storbritanniens stærkeste fægter Kristian Archer der var ranket 6 efter puljen. Thomas lagde stærkt ud med en stor førring og var foran 14 - 5 i anden periode. Men Kristian Archer fandt så sin berygtede super-fægtning frem og halede kraftigt ind på Thomas. Der blev kæmpet ekstremt hårdt fra Thomas' side og kampen sluttede med en flot sejr til Thomas 15 - 13. Det betyder at Thomas nu er i top 32, og skal fægte igen i morgen. Længere nede på siden kan du finde alle relevante links til VM, så du kan følge med i kampene.

Philipe havde en hård dag, men fik kæmpet sig til to gode sejre i puljen. En af de kampe som Philip tabte var imod den stærkeste japanske fægter Kyosuke Matsuyama der endte 5 - 0. Det var så den præcis samme fægter Philip skulle møde i 128 kampen. Philip fandt dog sin aller bedste fægtning frem og det blev en super spændene kamp hvor begge fægtere skiftede til at føre. Phlip fik med det ydereste af sine kræfter kæmpet sig op til 13 - 13 i slutningen af 3. periode. Men måtte til sidst se sig slået af en temmelig presset og meget træt Matsuyama 15 - 13.

Kadetterne har også været i kamp ved VM hvor det blev til en meget flot plads til Conrad Konsgstad i top 32 hvor han sluttede som nummer 26. Mathias Danckwardt kom i top 64 og den meget unge Jacob B. Lang fægtede en god puljen og kom videre til top 128.

Josefina Lawton har også fægtet juniordamefleuret hvor hun havde en meget hård dag. Det blev til en sejr i puljen og dermed skulle Josefina møde en meget stærk japaner som desværre vandt sikkert. Josefina sluttede som nummer 73.

Så alle Trekantenfægterne er kommet forbi puljen og nogle har klaret sig rigtig flot ved dette års VM. I morgen skal Thomas fægte i top 32 og du har chancen for at følge ham Live på Youtube og fencingworldwide.com. 
På Fredag, og forhåbentlig også på lørdag, kan du følge fleuretdrengene under holdtuneringen. Du finder alle relevante links her.

LINK - LIVE STREAMING YOUTUBE

LINK - LIVE RESULTATER JUNIOR HERRERFLEURET

LINK - VM OFFICIEL WEBSITE

LINK - RESULTATER JUNIOR DAMEFLEURET

LINK - RESULTATER KADET HERRERFLEUET

LINK - LIVE RESULTATER JUNIOR HERRER HOLDFLEURET

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.