Skip to main content

Endelig en top 64

Alexander Tokyo
I dag lykkes det Alexander Tsoronis at komme direkte i top 64 ved "Prince Takamado" grand prix stævnet i Tokyo

I dag kvalificerede Alexander Tsoronis fra Fægteklubben Trekanten sig direkte til top 64 ved grand prix stævnet i Tokyo. Det er første gang denne sæson at det løkkes Alexander at kæmpe sig så langt ved et FIE ranglistestævne. I morgen skal Alexander fægte imod den rutinerede Rene Pranz fra Østrig.
Hvis du står meget tideligt op, eller undlader at gå i seng, så kan du følge Alexander klokken 02:55 dansk tid. Hvor han skal fægte på blå pist.
LINK - LIVE OPDATERING OG STREAMING

Udfordringerne var store da Alexander klokken 12:40 lokal tid gjorde sig klar til at fægte pulje ved Prince Takamado grand prix stævnet i Tokyo. Det stod klart at det skulle blive den sværeste pulje i Alexanders karrier. Alexander skulle blandt andet fægte imod junior verdensmesteren Hai Wei Chen fra Kina, en af frankrigs absolut bedste unge talenter Pauty og Polens bedste senior Michal Majewski. 
Men Alexander havde virkelig fundet sin bedste fægtning frem og med en blanding af et stærkt forsvar og nogle virkelig giftige lange angreb formåede Alexander at kæmpe sig til fem sejre.
De fem sejre gjorde at Alexander kom direkte videre til top 64, som bliver fægtet på anden dagen. Det er første gang det sker denne sæson for Alexander. Det må anses som værende et rigtig godt resultat for den unge seniorfægter, og forhåbentlig kan det bliver til endnu mere i morgen.

Alexander og Malte Tokyo
Alexander Tsoronis og Malte Trier Mørch til våbentjek

OL Tokyo 1964
OL-Byen fra da Tokyo afholdte OL sidst i 1964 og hvor Prince Takamado grad prix stævnet bliver afholdt

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.