Skip to main content

Mathias Danckwardt kæmper sig til finalen i Manchester

Mathias vs Mila
Mathias Danckwardt fægter her finale imod Thibaud Mila fra Frankrig (foto: Mira Persson)

Fægteklubben Trekanten havde sidste weekend en gruppe kadetfægtere til stævne i Manchester. Det var for Trekanten-fægterne sæsonens første EM/VM kvalifikation.
Mathias Dankwardt kæmpede godt og vandt alle sine kampe i puljen - og dermed direkte i top 64. I top 16 mødte Mathias den bedste britiske fægter Daniel Kiss. Her tabte Mathias temmelig sikkert og kom ud i repechage imod Edo Zoons fra Holland. Den vandt Mathias, og skulle så overraskende nok møde Kiss igen. Denne gang var Mathias dog velforberedt og fik ændret resultatet fra deres første møde til en sejr på 15-14! I semifinalen mødte Mathtias den meget rutinerede franske landsholdsfægter Wallerand Roger som Mathias vandt 15-11. I finalen stod Thibaud Mila, endnu en franks landsholdsfægter, klar. Han viste sig at være i lidt bedre form og vandt over Mathias. 
Mathias sluttede derfor dagen på en flot anden plads og kunne dermed tage hjem med en sølvmedalje. Resultatet er det bedste indtil videre i Mathias' karriere og hører til blandt de bedste kadetresultater i Trekantens historie.

De andre fægtere på turen gjorde det også super godt. Især bør det nævnes at Sophus Landorph mødte den selv samme Daniel Kiss i top 64, hvor Sophus var ekstremt tæt på at vinde efter at være kommet igen fra 14 - 8. Kampen sluttede desværre 15-14 til Kiss. Men super flot indsats af Sophus.

Alle deltager på turen lærte meget under turen til Manchester og alle viste forbedring og modenhed på pisten. Det skal blive spændene at følge kadetterne denne sæson. Deres næste udfordring bliver i Florina om to uger. Du kan følge deres resultater her på trekanten.org - følg også med i seniorfægternes tur til San Francisco hvor de skal fægte både individuel og hold næste uge.

LINK - RESULTATER MANCHESTER 2014

Manchester gruppe

Den danske gruppe på herrerfleuret ved stævnet i Manchester (foto: Mira Persson)

 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.