Skip to main content

Stor fægteweekend for Trekanten

Hold SF
Det danske hold ved world cup stævnet i San Fancisco

Trekanten deltog i tre store stævner denne weekend.

I Reykjavik fægtede Sebastian Toft Bringstrup sig frem til en flot første plads og kunne slutte dagen som nordisk mester på junior sabel 2014.

Kadetterne fægtede et cadet circuit stævne i Florina, Grækenland. Hvor det løkkkes Jacob B. Lang og Mathias Danckwardt at vinde bronze. Kadetterne fægtede også hold og her blev det til en super flot sløvmedalje for Trekanten-holdet. Andetholdet gjorde det også godt og sluttede på en fjerde plads.

I San Francisco fægtede seniorfægterne sæsonens første world cup stævne. Der var hele 198 fægtere til start. Det løkkes Alexander at komme videre fra puljen med to sejre og her vandt Alexander sin første DE kamp imod Samandi fra Tunesien 15 - 12. 

I næste kamp skulle Alexander møde Min Chen fra Kina. Det blev en super intens kamp hvor Alexander fægtede rigtig godt. Desværre skulle den rutinerede Kineser vise sig at hive sejren hjem med cifrene 15 - 10.

På hold var Danmark totalt useated idet Danmark ikke har deltaget på senior hold siden VM i Budapest i 2013. Derfor ventede der en stærk modstander fra starten. Holdet bestod af Alexander Tsoronis, Philip Femø og Emil Andersen. De tabte første kamp imod i stærkt britisk hold 45 - 22.

Du kan følge kadetterne og seniorne her på siden. Kadetterne skal fægte næste stævne i Halle sidste weekend i november og samme weekend er seniorfægterne i gang i Torino.
Inden da kan du holde øje med juniorfægterne som fægter den 22. - 23. november i Bratislava.

RESULTATER - WORLD CUP SAN FRANCISCO USA

Larurence og Emil SF
En af Trekantens ungdomstrænere Laurence Halsted deltog også i world cuppen denne weekend. men han fægter for Storbritanien og kunne derfor af gode grunde ikke heppe på det danske hold. Laurence sluttede i top 64 -men var kun et touche fra at gå videre til top 32 efter han tabte 15 -14 til Sheng Lei fra Kina.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.