Skip to main content

Stævneberetning fra Wapen van Vlagtwedde - Ter Apel

Ter Apel mv. 2014 052

Så er 9 glade fægtere og en stolt træner vendt hjem efter en fantastisk fægteweekend i Ter Apel. Hygge, fremskridt på pisterne, kampråd, opbakning og støtte til hinanden under puljer og udslagning og finaler, når det var muligt. B&U fægterne viste flot, hvordan de kunne komme på niveau pointmælssigt efter at have været bagud og få sat flere toucheer og mange kampe blev vundet i puljerne og 6 medaljer blev det til - stort tillykke.

Flere billeder er på vej, da Morten (Najas morfar) har taget nogle fantastiske fægtebilleder, som snart kan ses her....

Stort tillykke til alle fægterne for at have udvist kampånd, viljestyrke og god fægtning, som blev udfordret af enkelte dommer emed en anden vurdering, af hvad der reelt skete, og sådan er vilkårene også i fægtesporten.

Lørdagens kampe...
Mikkel Gjaldbæk og Ruben Wilmont Jeiner fik bronze i puslinge herre kategorien (Benjamins) i et felt med 17 fægtere.
Marie Winterberg Poulsen vandt guld i puslinge dame kategorien (Benjamins) med 9 fægtere. Naja Vaaben kæmpede sig til bronze i dame kadet-kategorien med 10 fægtere, hvor også Petra Kjærsgaard (nr. 7) og Josephine Barfod Damgaard (nr. 5) kæmpede flot. 
Silas Schelke Poulsen deltog også i sit første kadet stævne i udlandet og kom på en 12. plads ud af 18 fægtere.

Ter Apel mv. 2014 016

Søndagens kampe...

Da Petra eneste junior dame, besluttede hun for træningen skyld at stille op sammen med herrerne - sejl. Petra fik sat flere flotte toucheer og fik god erfaring med de hårdt kæmpende herrer.
SIlas, Steffen, Ruben og Asger kæmpede flot i dreng/pige dreng kategorien (Pupillen) med deltagelse af 29 fælgtere og fik mange point i puljerne - de måtte desværre se sig slået i udslagningskampe.
Værd at nævne er Asges deltagelse  - han har fægtet under 1 år og deltage i Fleuretcupen for nye fægtere inden stævne, og en flot og svær fægtedebut i udlandet blev det til, som forhåbentlig har inspireret til både fortsat træning og deltagelse i flere udenlandske stævner.
Marie, Naja og Josephine fægtee også i dreng/pige  pige kategorien (Pupillen) med 13 fægtere, hvor de desværre mødte hinanden i udslagsningskampene til kvart- og semifinalerne. 
Naja fik en flot sølvmedalje, da hun måtte se sig slået 11-15 af vinderen fra gårdsdagen kadet kategori Sophie Irene Brunets fra Tyskland. Josephine fik bronze i samme kategori. Marie kom på en flot 5. plads.

Ter Apel mv. 2014 046Ter Apel mv. 2014 042

Turen til/fra Ter Apel foregik denne gang med 2 minibusser meed 9 personer i hver - så turen kunne klares på 9 timer hver vej inkl. færge og få nødvendige pauser - tak til Morten, Catharina og Simon for at have kørt sikkert og godt frem og tilbage også til stævnehallen i Ter Apel - kan skimes bag byens klokkeudsmykning, som spillede da vi kom lørdag morgen.

Ter Apel mv. 2014 005 

Fægterne synes turen har været fantastisk - alle nævner ordet HYGGE . Som forældre har det været fantastisk at se det sammenhold fægterne har og at de hygger sig både på pisterne med støtte og opmuntring til hinanden, og når kampene er slut med hygge, fælleskab, kortspil samt på turen frem og tilbage med andre spil, quiz og sjove historier, som blev udvekslet mellem fægterne i bilerne.

Tak til Catharina som havde sørget for hjemmekogt pasta med tilbehør, tilpas dejlig pålæg og ost, sponeret brød og kage samt diverse frugt, så alle fik dejlig frokost, mellem mad efter behov både lørdag og søndag.

Her et par billeder fra Gut Landegge, det traditionsrige for denne Ter Apel tur, hvor vi boede i 2 lejligheder med hver 4 værelser, en opholdsstue og 2 toiletter - og fik dejlig morgenmad, hvorefter turen fik langs kanaler fra Tyskland ind i Holland til Ter Apel - fantastisk:

Ter Apel mv. 2014 034Ter Apel mv. 2014 033Ter Apel mv. 2014 036

Deltagerne på dette års Ter Apel tur var: Asger Madsen med far Allan Madsen, Ruben Wilmont Jeiner med Simon Wilmont Jeiner, Marie Winterberg-Poulsen med Catharina Winterberg-Poulsen, Petra Kjærsgaard med Henrik Kjærsgaard, Silas Schelke Poulsen med Peter Schelke, Naja Vaaben med morfra Morten, Steffen Gjeldbæk og Mikkel Gjeldbæk med Anne-Kirstine Gjeldbæk, Josephine Barfod Damgaard med Annette Barfod Damgaard og vores fantastiske træner Malte Trier Mørch.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.