Skip to main content

Gode resultater ved senior DM

DM medaljer
På herrefleuret tog Trekanten alle medaljer. Her ses fægterne med deres stolte træner. (Fra venstre mod højre) Emil U. Andersen (sølv), Alexander Tsoronis (guld), Malte Trier Mørch (træner), Kolja Dahlin og Thomas Berg (bronze)

Fægteklubben Trekanten var arrangør for senior danmarksmesterskaberne sidste weekend. Mesterskabet blev afviklet på fineste vis, dommerstaben var i top og alle kategorierne var færdige før tid. Så stor tak til vores stævneteam af forældre og fægtere, for den meget fine gennemførsel af dette års DM.

Resultaterne var også gode. Især bør fokus rettes mod herrerfleuret hvor Trekanten to alle medaljer og sad faktisk på alle placeringer fra første til femtepladsen. En lignende dominas på herrerfleuret er nok ikke set før ved et senior DM.

På herresabel vandt Sebastian Bringstrup også en guldmedalje, og på damefleuret var det Josefina Lawton der nåede længst med en tredjeplads.

Det var et væsentlig bedre DM-år for Trekanten end sidste år, og ligger fint i forbindelse med den hårde træning som klubbens senior og juniorfægtere har gennemført hver eneste uge denne sæson.

STORT TILLYKKE TIL ALLE!

LINK - RESULTATER VED SENIOR DM

DM sabelmedalje
Sebastian Bringstrup blev den glade vinder ved senior DM på sabel (ses her i midten med det mørke fad i hånden og pokalen ved fødderne)

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.