Skip to main content

Stævnerapport Lübeck

crew

 

I år glædede tyskerne sig til at hedde os velkommen til 7 Türme Turnier på deres sædvanlige lokalisation efter sidste års vandskade. Burgfeldhalle i Lübeck var som ny igen, beliggende ved siden af vandrerhjemmet, hvor flere at Trekantens deltagende fægter logerede.

I år var det 11 B&U fægter, samt 2 voksen fægter, som var af sted. Også denne gang var stævnet velarrangeret og mangen en spændende kamp med flotte touchéer blev fægtet. Tyskerne har en lidt anden aldersklasseopdeling, således at der fægtedes hver årgang for sig, i år op til (og med) årgang 2004, for herefter at samle årgangene 2004 til 2000 til en stor gruppe, samt de voksne fra årgang 2000 og opefter.

 Trekanten-fægterne var også i år gode til at høste flere medaljer - det blev både til guld, sølv og bronze! Theo og Jonas fægtede sig til en 1. plads i hver deres årgang, Mikkel kom på 2., Julius på 3., og Phillip Elias på 7., i årgang 2000-2004 fægtede Samuel sig til 2. pladsen, Ruben kom på 6., Mikkel på 9., Steffen på 10., Jonas på 17. og Anton på 21. plads. Hos de voksne fægtede Lene efter længere tids skadebetinget pause fra Lübeck sig til en 6. plads og Samuel kæmpede bravt mod de voksne og kom på 14. plads. Simon lod sig ikke slå ud af sin første 

skade undervejs, men måtte i ordets forstand bukke under for sin anden, en akut rygskade.

Et stort Tillykke til jer alle sammen!

Og et stort Tak til coachen Felix, som ikke kun styrede med fast hånd og støttede gennem kampene, men også formåede at samle drengene til fælles (gætte-)leg frem for telefon i ventetiden på aftensmaden!

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.