Skip to main content

Fleuretlandsholdet møder Canada ved CIP

thomas cip1
(Foto: Augusto Bizzi)

 

Thomas Berg sluttede i dag som nummer 59 efter en god og til tider tæt kamp imod Dmitry Zherebchenko som sluttede med russisk sejr 15-9. Russeren udbyggede en føring i første periode, som det lykkes Thomas at indhente med bare to touche i anden periode. Thomas kom dog bagud i tredje periode da den regerende verdensmester skifte taktik og blev langt mere offensiv end før.

Det er ikke slut i Paris. Imorgen skal holdet fægte imod Canada for andet world cup i træk. Egentlig så det ud som om at Danmark skulle møde Egypten. Men FIE rykker lidt rundt på placeringerne så de samme hold ikke altid fægter imod hinanden. Men i Danmarks tilfælde betyder det at holdet skal møde Canada for anden stævne i træk, fordi Danmark har rykket op på verdensranglisten siden world cuppen i Tokyo.
Canada er altid et godt hold, bestående af en lang række rutinerede fægtere, så det bliver sikkert en spændene kamp.
Du kan følge pointscoren live imorgen, men desværre vil kampen ikke blive live streamet da den afvikles på en af de sekundære piste. Men du skal også være lidt af et A menneske for at få fornøjelsen af at følge de danske drenge, idet kampen starter klokken 08:00.
Holdet består af Thomas Berg, Kolja Dahlin, Conrad Kongstad og Emil Andersen - alle fra Fægteklubben Trekanten.

LINK - LIVE RESULTATER CIP 2018

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.