Skip to main content

Gode placeringer ved Lingiaden i Ljungby

rasmus-lingiaden
Rasmus kæmper sig her til en flot 3. plads

I weekenden d. 16.-17. marts deltog en lille gruppe kårdefægtere bestående af Augusta Spanger-Riis, Emilia Borrye, Rasmus Weirup og Oskar Skals i den svenske masterturnering Lingiaden i Ljungby.

Lørdag vandt Emilia guld i sin egen kategori Äldre Ungdom, mens Augusta og Rasmus begge fægtede over kategori i henholdsvis Junior og Äldre Ungdom. Augusta sluttede på en flot 3. plads, mens Rasmus måtte nøjes med en placering som nr. 18 ud af 31 tilmeldte fægtere.

Søndag fægtede Emilia og Augusta i kadetklassen, og igen lykkedes det Emilia at nå helt til tops med endnu en guldmedalje. Desværre mødte Augusta og Emilia allerede hinanden i kvartfinalen, så Augusta endte på 8. pladsen.
Rasmus og Oskar fægtede Yngre Ungdom. Rasmus sikrede sig en flot 3. plads efter at have fægtet en spændende semifinale mod nr. 1 på den svenske rangliste. Rasmus gjorde en kæmpe indsats og første i 3. periode  lykkedes det svenskeren at vinde 15-12.  Oskar kæmpede også nogle flotte kampe, men måtte se sig slået i kvartfinalen og endte på 8. pladsen.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.