Skip to main content

Trekanten International 2013 – en kæmpe succes!

jacob_og_sophus

Trekanten International har i mange år været et Satellit World Cup stævne for seniorer og et dansk ranglistestævne for B&U. I år var stævnet – ligesom i 2012 – samtidig Nordisk Mesterskab på alle årgange. Det blev en gedigen medaljehøst til Trekanten; ikke mindre end 6 nordiske mesterskaber, 8 sølv og 8 bronze, i alt 42% af alle NM-medaljer på Trekantens hænder! På herrekadet strøg vi alle fire medaljer!

Vores Nordiske Mestre 2013 er:

Miniorer herrer: Ruben Wilmont Jeiner

Puslinge herrer: Jonas Winterberg-Poulsen

Dreng/pige damer: Sol Grum-Schwensen

Dreng/pige herrer: Sophus Landorph

Kadet herrer: Kolja Dahlin

Junior herrer: Alexander Tsoronis

Vores NM-sølvmedalje-vindere er: Josefina Lawton og Alexander Tsoronis på senior, Martine Spanger-Ries på junior og kadet, Kolja Dahlin på junior, Thomas Berg på kadet, Jacob Brandt Lang på dreng/pige og Hannah Bockhahn på puslinge.

Vores NM-bronzevindere er: Thomas Berg på junior, Mathias Danckwardt og Jacob Brandt Lang på kadet, Naja Vaaben og Silas Scheelke på puslinge, Marie Winterberg-Poulsen og Christoffer Horn på miniorer og Stavros Vastardis på veteran.

Stort tillykke til alle!

Trekanten Internationale havde 283 starter i år. Det er en deltagerfremgang på 20 % - og dette til trods for at det i år kun var senior-damerne, der var Satellit WC – herrerne venter vi med til maj måned. Det er en meget positiv udvikling på stævnet, som nu er på vej op igen efter finanskrisen satte ind. Stævnet havde denne gang deltagere fra Italien, Schweiz, Belgien, Storbritannien, Singapore, Rusland, Finland, Tyskland, Sverige, Venezuela, Canada, Irland, Holland og Østrig, som alle gav vore danske fægtere gedigen modstand og som samtidig både skabte nye relationer i fægteverden og cementerede gamle venskaber!

Dansk Fægteforbund ydede støtte til stævnet fra Udviklingspuljen, som bl.a. støtter deltagelse af internationale fægtere i de danske B&U-ranglistestævner. TI 2013 havde ikke mindre end 72 fægtere fra andre lande i B&U-kategorierne miniorer, puslinge, dreng/pige og kadet.

Danmarks Radio lagde også vejen forbi Trekanten Internationale: Thomas Skovs sportsprogram på DR3 havde kastet sig over fægtning, og den 16. april kan man på DR3 se resultatet, hvor tv-værterne Thomas Skov og Anders Breinholdt fægter det første – og eneste – uofficielle nordiske mesterskab for tv-værter.

Bag Trekantens store sportslige succes står først og fremmest vores fægtemester Ferenc Tóth og vores b&u- og elitetræner Malte Trier Mørch, som med deres utrættelige indsats i verdensklasse hjælper vores fægtere frem til det ypperste.

Og bag et stort, velafviklet stævne som Trekanten International står desuden en hel hær af frivillige – denne gang talte listen ikke mindre end 41 klubmedlemmer og fægteforældre, som ved en stor kollektiv indsats fik forberedt og afviklet det store stævne. Denne weekend er man ekstra meget stolt af at være medlem af sådan et fællesskab, og jeg vil gerne takke alle for deres beredvillighed og engagement i at yde det bedste og skabe en fantastisk oplevelse for klubben, for fægtning og for vores venner i fægteverden.

DOWNLOAD - NM 2013 RESULTATER

Louise Seibæk, formand

martslejr_benarbejde
Fægteklubben Trekanten afholdt også en fægtelejr i dagene op til stævnet. Her var der mange fægtere fra Rusland, Venezuela, og Finland. Men også Singapore og Irland var repræsenteret.

Traditionen tro blev der også afholdt en fægtelejr inden stævnet. Omkring 60 fægtere fra miniorer til senior deltog. Niveauet var især højt på damesiden hvor hele kadet/junior-landsholdet fra Venezuela deltog. På børnesiden var lejren især en succes idet der kom en stor gruppe B&U fægtere fra St. Petersborg.
Målsætningen med lejren er især at skabe en international atmosfære blandt de yngste fægere, men også at tiltrække gode internationale fægtere til Trekanten, så vores egne talenter ikke altid skal rejse langt for at finde god modstand. Der bliver også lavet nye venskaber med andre klubber og nationer, så vi på den måde sikre os en stor opmærksomhed omkring klubbens andre store arrangementer på kalenderen. Som sommerlejren i august og Trekanten Open i oktober.

martslejre_gruppe

Nogle af Trekantens mange talentfulde fægtere tager sig en kort slapper. Fra venstre mod højre: Kolja Dahlin, Emil Løkkegaard, Mathias Danckwardt, Hans Christian Mejlvang og Oskar Skals

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.