Skip to main content

Martine slutter som nr. 33

Martine_EM

Så fik Martine fægtet i dag. Det gik ret godt for Martine i puljen hvor hun endte med at vinde fire kampe og tabTe to. Den helt store overraskelse kom efter at Martine netop havde tabt en kamp, og skulle møde den rutinerede fjerde seatede amerikanske fægter Morgan Partridge. Her formåede Martine og ændre sin fægtning 180 grader, og vandt kampen 5 – 1.
Martine var efter puljen ranket som nr 21, og var dermed direkte i top 64 hvor hun skulle møde den hviderussiske fægter Lizaveta Kuliayeva. Martines modstander var desværre en bid stærkere på dagen, og vandt kampen 15 – 9. Martine sluttede derfor dagens fægtning som nummer 33, bare en plads fra at være videre til top 32. Det må anses som et meget fint resultat for Martine, som er til VM for første gang.


Mange var imporneret over Martines fægtning, og alt tyder på at Martine er på vej til at fægte nogle rigtig gode resultater hjem i den kommende tid.
Martine skal i ilden igen den 9. april, hvor hun skal fægte junior damefleuret.

I morgen skal damekårde og herrerkårde fægte. Her er det kun Emilia Borry fra Trekanten der skal fægte pulje klokken 10:00. Hold øje med trekanten.org, for at se og høre mere om dagens resultater.

LINK - RESULTATER DAME KADETFLEURET
LINK - LIVE RESULTATER DAMEKÅRDE 

I morgen kommer Maltes blog også til live. Her vil du kunne følge Trekanten-fægterne på lidt tættere hold, og se en masse billeder.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.