Skip to main content

Hård dag for kården

Emelia

Dag to er nu fægtet færdigt. Det var i dag hvor alle kårdefægterne var i gang. Fra Trekanten var det kun Emelia Borrye som var i ilden. Emilia var en hård pulje, men vandt to kampe over Laura Aidarkanova fra Karzakstan og Klaudia Siffer fra Ungarn. Derefter var Emelia ranket som nummer 63, og skulle derfor møde den 66  rankede fægter Hyeonji Park fra Sydkorea. Det var en tæt kamp og Emilia førte faktisk med to touche imod slutningen af kampen. Desværre fik Park sat det sidste touche og Emilia tabte 15 – 14.
Emilia var, ligesom mange andre, til VM for første gang. Hendes præstation i dag var derfor rigtig fin og hun var kun ét touche fra at gå videre til anden dagen. Flot gået at Emilia, og vi glæder og til at se hvad det kan blive til næste sæson.

Det var også en hård dag for alle andre kårdefægtere. De to andre piger fra Danmark tabte også i top 128 og drengene kom ligeledes heller ikke videre.

I morgen skal fleuretdrengene fægte. Her er hele holdet fra Trekanten, og består af: Kolja Dahlin, Thomas Berg og Tor Boesen. Du kan se deres puljer her på siden og du kan følge dem alle sammen fra klokken 10:00 i morgen.
Klik også ind på Maltes blog, som netop er blevet opdateret i dag - KLIK HER! 

LINK - RESULTATER DAMEKÅRDE
LINK - LIVE STREAM HERRERFLEURET 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.