Skip to main content

Stævneberetning fra "White nights" St. Petersburg

st.petersburg

(Foto: Jakob Thorbek)

 

33 Saint-Petersburg White nights
Trekanten deltog med to fægtere i turneringen 33 Saint-Petersburg White nights U14 EFC European International Fencing Tournament.
Turneringen er en smule rustik, men virkelig fin. Der var ca 150 fægtere hos både piger og drenge og turneringen kan anbefales fremover.

Efter en masse russisk visabeaukrati var to af trekantens U14 fægtere, Malte og to stk forældre klar til en kort fægtetur til Sankt Petersborg.
Da truppen mødte op i hallen torsdag morgen viste det sig desværre at arrangørerne havde glemt at oplyse, at de havde byttet rundt på piger og drenge. Derfor skulle Julius og Jonas først fægte fredag. Torsdagen stod i stedet på lidt sightseeing med Malte som guide og så tidligt hjem til hotel.
På turneringsdagen kom både Jonas og Julius godt fra start og vandt begge deres puljer.  I udslagningen gik det også godt indtil de begge pludselig mødte ægte hård russisk modstand og derfor fik en dårlig start på kampen. Begge kom flot igen men kunne desværre ikke ikke indhente forspringet. Jonas sluttede i top 32 og Julius i top 16.
Så var det op lørdag morgen kl. 3 for at nå et tidligt fly hjem. Under mellemlandingen i Helsinki indeholdt turen også motion til forældrene med 2 km fri lufthavnsløb for at nå flyet til københavn.

Det var en virkelig god og meget hyggelig tur og en stor oplevelse for alle at se hvordan turneringer også kan være. Endnu engang stor tak til Malte for coaching, sightseeing og godt selskab.

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.